Įgyvendinant atnaujintą ugdymo turinį, 2 ir 3 klasių mokiniai teikiamuose karjeros konsultacijose, dailės ir technologijų užsiėmimuose k
artu su mokytoja Violeta Sinkevič mokiniai sužinojo apie profesiją, susijusią su maisto gamyba (ūkininkas, vairuotojas, malūnininkas, kepėjas, konditeris, mėsininkas, pardavėjas, padavėjas, dietologas ir kt.). Technologijų pamokos metu jie sužinojo, koks maistas yra sveikiausias, mokėsi perskaityti informaciją produkto etiketėje, tikrino galiojimo laiką, sudėtį, maistinę informaciją. Buvo aptartos higienos ir maisto gaminimo kultūros, patiekalų patiekimo ir ragavimo, elgesio prie stalo taisyklės. Įdomiausia užduotis buvo paruošti ir papuošti sumuštinius pagal savo idėją. Visi liko labai patenkinti procesu.